Cum imi fac cont de PayPal?

In acest articol veti afla ce este PayPal, la ce va foloseste un cont de PayPal, si cum sa va faceti un astfel de cont.

Ce este PayPal?
PayPal este cea mai cunoscuta companie de procesare online a platilor, fiind detinuta de eBay (una dintre cele mai mari platforme de vanzari online).
Acesta companie a simplificat tot ce inseamna plata online. Cu ajutorul Paypal puteti primi si trimite bani folosind doar o adresa de email.

De ce ne trebuie PayPal? 
Pentru ca majoritatea site-urilor cu care puteti face bani pe internet folosesc acest procesator de plata.
Puteti sa faceti sute si mii de dolari online, dar daca nu aveti cont de Paypal, nu ii puteti aduce in conturile voastre (v-am explicat aici cum puteti face bani pe internet).

Cum imi fac cont de Paypal?

  1. Intrati pe site-ul oficial www.paypal.com si apasati pe "Sign up".
  2. Selectati tara "Romania" si apoi alegeti tipul de cont care vi se potriveste. Va recomand contul "Paypal for you". Este un cont standard care va permite sa faceti plati si sa primiti bani de oriunde in lume. Apasati pe "Get started" din dreptul tipului de cont ales.
  3. Dupa ce ati apasat pe "Get started" va apare un formular un care va trebui sa va introduceti numele complet, prenumele, adresa de email, adresa, codul postal si o parola. Parola o veti folosi pentru logare mai tarziu. Dupa completare apasati pe "Agree and create account".
  4. Verificati mail-ul pentru confirmarea contului, si faceti click pe link-ul din email.
  5. Ati creat contul cu succes. Acum trebuie sa il sincronizati un un card valid. Merge cam orice card bancar, numai sa aiba luata limita de plata online. Eu recomand cu incredere Banca Transilvania, insa voi puteti sa va faceti card la ce banca doriti. 
  6. Mergeti la banca si va faceti un card gratuit (daca nu aveti unul). Vorbiti la ghiseu sa va ridice limita la tranzactii online.
  7. Asigurati-va ca aveti pe card minim suma de 1,5 EURO, sau echivalentul in lei. Acesti bani vor fi necesari pentru a putea fi verificat cardul. 
  8. Va logati pe www.paypal.com, mergeti la meniul "Profile" apoi click pe "add/edit credit card", apoi "Add card".
  9. Va apare un formular unde trebuie sa selectati tipul cardului (Visa, Maestro, sau ce altceva scrie pe card), apoi introduceti datele de pe card si apasati pe "Add card".
  10. Veti primi un email in care scrie ca vi s-a retras din contul bancar suma de 1,5 euro, iar in 2-3 va trebui sa mergeti la banca pentru a cere codul tranzactiei. Daca aveti Internet Banking activat, nu este nevoie sa mergeti la Banca, puteti vedea singuri codul tranzactiei. Codul tranzactiei este de forma PP1234CODE . Pentru a va confirma cardul va logati in contul de paypal si in dreapta aveti un link in care scrie ceva de genul "Confirm your Credit card". Click pe link-ul acela si puneti codul din patru cifre, in cazul exemplului nostru, "1234".  Acum ati terminat de sincronizat contul de PayPal cu cardul bancar.
Cum scot banii din contul de PayPal pe card?
Ca sa scoateti banii pe card, va logati in contul de PayPal cu email-ul si cu parola voastra, apasati pe "Withdraw", apoi "Withdraw funds to your card", si urmati instructiunile. Banii vor intra pe card in una-doua zile lucratoare.

Articolul preluat de aici. Daca aveti comentarii sau intrebari, va invit sa le scrieti mai jos.

2 comentarii:

free backlinks